Tàlam. Centre d'especialitats logopèdia i psicologia. Av. Constitució 244-246. Tel. 93 664 05 50. Castelldefels (bcn)

Tàlam. Centre d'Especialitats Logopèdia i Psicologia: Contacte

Contacte

On som

 

Contacta amb nosaltres

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CENTRE D ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP amb CIF B60946027 i domicili social situat a AVD CONSTITUCIÓ 244.246 LOCAL 2 08860, CASTELLDEFELS (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.
CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic talam@talamslp.com.
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

Detalls contacte

Av. Constitució, 244-246 (local 2) 08860 Castelldefels (Barcelona) Correu-e talam@talamslp.com
Tel.: 93 664 05 50