Tàlam. Centre d'especialitats logopèdia i psicologia. Av. Constitució 244-246. Tel. 93 664 05 50. Castelldefels (bcn)

Tàlam. Centre d'Especialitats Logopèdia i Psicologia: Avís legal

Avís legal

CLÀUSULA INFORMATIVA RGPD i LSSI-CE

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP amb CIF B60946027 i domicili social situat a AVD CONSTITUCIÓ 244.246 LOCAL 2 08860, CASTELLDEFELS (BARCELONA), amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. En compliment amb la normativa vigent, CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

 
L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

 
CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 
D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic talam@talamslp.com.

 
Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
□ He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP.
□ He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de CENTRE D’ESPECIALITATS LOGOPÈDIA I PSICOLOGIA Talam SLP.

 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: talam@talamslp.com.

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

Nom i cognoms o Raó social:

DNI o CIF:

Signatura de l’interessat.